Finalment ha arribat el dia més esperat de l'any. Avui fa 13 anys que la Unió Internacional de la Fleca i Fleca-Pastisseria (UIBC) va crear el Dia Mundial del Pa amb l'objectiu de compartir aquest dia amb tots aquells professionals i persones amants del pa.
És un dia per compartir anècdotes i història; passat, present i futur del pa i, que no se'ns oblidi, sobre innovació en formulació i processament d'aquest aliment tant especial.
Volem fer especial menció al nostre pa, que tants païssos ha viatjat al llarg de la seva història, creuant inclús l'oceà per arribar a la nostra estimada Argentina.
Del nostre pa de miga volem destacar la seva increíble esponjositat i elasticitat.
Et proposem un repte: agafa una làmina del nostre pa, forma un puny amb ella i després deixa-la anar. Veritat que torna a la seva posició inicial com si no hagués passat res? No us sembla increíble?
Hem aconseguit aquesta fòrmula gràcies a anys d'experiència i processos de I+D, i que esperem anar perfeccionant any rere any cap a la millora continua.