Des de la mítica companyia de sandvitxos que va canviar la història de la gastronomia barcelonina als 90, fins a la fàbrica que avui dia Oven's Time produeix milions de pans i discos d'empanadaes per a les millors sandvitxeries d'alta gamma i botigues gourmet, existeix un vincle inalterable que les uneix, un compromís irrenunciable amb dos conceptes: creativitat i qualitat.
El repte i secret a Oven's Time és crear i créixer sense descans, escalant lo artesanal, aplicant les tecnologies més avançades, i respectant l'essència i qualitat del producte final per sobre de tot.
L'equip que conforma Oven's Time Pan Inglés és el pilar de l'empresa. Un equip que treballa mà a mà per a que el producte surti de les nostres instal·lacions amb la qualitat que el caracteritza.
Des de la incursió de Oven's Time al 2015 al mercat dels discos d'empanada, la seva venda va tenir un creixement espectacular, coincident amb la sortida de la crisi i la ràpida introducció d'aquest producto per les seves característiques especials:
Al 2020, degut a la pandèmia del COVID-19 i les conseqüències del confinament, el seu consum ha crescut per pertànyer al sector del take away, un dels pocs de hosteleria amb xifres superiors a la dels anys anteriors, enfortit per la facilitat de conservació del producte.
El pa no és únicament un suport del farcit, sino un integrant fonamental al sànvitx. Som pioners en produir pans de diferents sabors i colors.
Pa de tomàquet, pastanaga, espinacs, malta torrada, 5 cereals, intergal, llavors de rosella i altres pans d'autor com el Ras al Hanout, amb 10 espècies marroquines, i qualsevol pa a mesura suggerit pels nostres clients. Els nostres pans saboritzats es composen d'ingredients naturals liofilitzats en pols, fulles i llavors.